Lovak sütése
Nyakon sütött:
Nyakon sütik a keresztezett egyedeket, a köztenyésztési állományt. A ló nyakának bal oldali részén a megye jele, Pl.: Veszprém megye: VM. Ezután van a születési év utolsó két számjegye. Pl.: ha a csikó 2002-ben született: 02. A nyak jobb oldalára kerül a csikószám.
Nyereghelyen sütött:
Nyereghelyen sütik az egy adott fajtába tartozó tenyésztett csikókat.pl: furioso-north star,kisbéri stb.
Ebben az esetben a csikó viseli a fajtabélyegzőt, a születés évének utolsó két számjegyét, valamint a csikószámot. A legtöbb fajtánál bal oldalon van a fajtabélyegző és a csikószám, a jobb oldalon az évszám utolsó két számjegye.
Lapockán sütött: A legritkábbi sütés hely. Ilyen sütést a tisztavérű, rendkívüli ősökkel rendelkező, magas szintű ló kap.
Combon sütött: a combon sütött ló a vezető vérvonalak leszármazottja, igen nagy értékű lovak kapnak ilyen sütést.